Bai Tong Kaew - Thaise massages én Aromatherapie
logo
Home
De Praktijk
Massage therapieen
Praktijkruimten
Prijslijst
Afspraak maken
Contactformulier
Zakelijk / evenement
Gastenboek
Yoga
Yoga oefeningen
Zo vindt u mij!

Massage therapieen. 

Bai Tong Kaew voert diverse massages uit. Hieronder volgt een korte uitleg van de massages die we bieden. 

De traditie van de traditionele thaise massage gaat vele eeuwen terug. De techniek is door boeddhisten vanuit India naar Thailand gebracht, waar zij verder is ontwikkeld. Thaise mensen zagen ziekte vroeger als een onbalans in het lichaam of de geest en gingen naar de tempel voor hulp. Daar kregen zij van de monniken spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden of een massage.

Aroma-therapiemassage

Een aroma-therapiemassage vindt plaats op de massagetafel. Door gebruik te maken van olie en speciale technieken vindt er een 'deep tissue massage' plaats, wat ontspanning geeft en u tot rust brengt. Bij deze massage houdt u uw ondergoed aan. Uiteraard kunt u zich verkleden. Voordat we beginnen wordt er gevraagd waar extra aandacht naar dient uit te gaan. 

Thaise massage

Bij deze vorm van massage worden de spieren aangedrukt en wordt het lichaam in diverse yoga technieken gebracht om daarmee de spieren los te krijgen. Een thaise massage vindt plaats op een massage matras. Voordat we starten vraag ik welke lichamelijke ongemakken u heeft om daarmee rekening te houden. 

Sportmassage

De sportmassage vindt plaats op de massagetafel. Door speciale aandacht uit te laten gaan naar de spieren, komen deze helemaal los en krijgt het lichaam als het ware een boost (om herstel te bevorderen). Deze massage is ideaal voor mensen die aanhoudende klachten hebben of het lichaam intensief gebruiken. U kunt zelf aangeven waar de aandacht naar uit moet gaan. 

Erotische massages worden door ons niet uitgevoerd.

Top
© Bai Tong Kaew  | info@baitongkaew.nl